Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Dakpannen vervangen

Dak experts aan het werk

Wanneer uw hellende dak met spoed toe is aan een opwaardering, gaat het meestal om de dakpannen die vervangen moeten worden. Dit is geen klus voor de gemiddelde doe-het-zelver. Moeten uw dakpannen worden vervangen? Schakel dan een ervaren dak expert in zoals de vakmannen van Dakservice Zuid-Holland. Wij hebben alles wat nodig is bij ons, alle hulpmiddelen, gereedschappen, materialen en een hoop kennis. Dakservice Zuid-Holland zit ook al vele jaren in de dakdekkersbranché en verzekert u van een professioneel afgewerkt dak. Spoed bij te vervangen dakpannen? Indien u een groot of heftig lek heeft, maak dan gebruik van onze spoedlijn. Dit moet zo snel mogelijk worden opgelost om erger te voorkomen. Wij zijn er voor u en dit 24/7!

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Dakpannen en kwaliteit

Dakpannen is de meest gebruikte en meest duurzame dakbedekking die men kan kiezen. Ja, dakpannen zijn vrij prijzig, maar vergeet niet dat de waarde van uw woning hierdoor hoger is dan bijvoorbeeld een dak met dakplaten of bitumen. Wanneer u dus een rekensommetje gaat maken en de prijs gaat verdelen over het aantal levensjaren dat een dakpan heeft, valt dit wel aardig mee. Tegenwoordig bestaat er nog meer variatie dan vroeger, zowel de materialen waaruit ze zijn vervaardigd, als de kwaliteit. Let dus op bij het maken van uw keuze. Dakservice Zuid-Holland werkt altijd met materialen van A-kwaliteit en geeft u zo garantie op perfect werk. Dakpannen geven u een uitstekende bescherming tegen weer en wind en u zit weer goed voor vele jaren!

Oude dakpannen herkennen

Versleten dakpannen herkennen is vrij makkelijk. U hoeft hiervoor niet op uw dak te gaan. Men ziet het van ver wanneer er bijvoorbeeld verschillende kleuren te zien zijn en oneffenheden. Omdat dakpannen poreus zijn geworden, hebben ze meestal ook algen, mos, barsten en ontbrekende delen. Een lek is dan niet ver weg, of u hebt er al enige jaren last van. Hoog tijd om ons in te schakelen en de dakpannen te laten vervangen. Bescherm uw huis, uw gezin, uw inboedel en vervang tijdig uw versleten dakpannen. Bent u helemaal niet zeker of uw dak aan vervanging toe is? Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie. Wij geven u correct en gepersonaliseerd advies en bieden u een vrijblijvende prijsofferte aan.

Passende Dakpannen

Gaat u alle dakpannen vervangen want uw pannendak heeft zijn beste tijd wel gehad? Mist u een paar dakpannen door de storm? Bij vervanging van een klein aantal dakpannen hebt u het liefst originele reserve dakpannen liggen. Wij willen een mooi en egaal resultaat en indien u geen reserves hebt gaan wij op zoek naar de meest geschikte. Hoe dan ook, Dakservice Zuid-Holland zorgt voor passende dakpannen. Ook bij een complete vervanging van alle dakpannen is het eindresultaat van cruciaal belang. De dakpannen moeten bij de rest van uw woning passen en een mooi geheel vormen. Bel ons wanneer uw dakpannen aan vervanging toe zijn. Dakservice Zuid-Holland is het dakdekkersbedrijf uit de buurt en dakpannen vervangen is onze specialiteit!

Bel ons nu