Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Daklekkage opsporen

Daklekkage opsporen in Zuid-Holland

Bij Dakservice Zuid Holland hebben we veel ervaring in het opzoeken van daklekkages om ze vervolgens te verhelpen. Dankzij onze apparatuur kunnen we grote en kleine lekken snel vinden. Dit is belangrijk want hierdoor zal u ons niet nogmaals hoeven inschakelen omdat er toch nog een lek bleek te zijn. Het opsporen van lekkages is voor veel dakdekkers het lastigste werk. Dit is ook de reden dat het vaak niet goed gaat. Bij Dakservice Zuid Holland is dit anders, dit dankzij ons specialisme in lekdetectie en ons rook apparaat.

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Hoe werkt ons rook apparaat?

De dakdekkers van Dakservice Zuid -Holland werken dus met rook om het lek of de verschillende lekken snel te kunnen vinden. Dit kan vanuit de ruimte onder het dak gebeuren of vanaf bovenop het dak. Wanneer wij vanaf boven ons rook apparaat gebruiken zullen we een dakpan weghalen of een klein gaatje in de dakbedekking maken. Vervolgens zal de rook zich verspreiden onder de dakbedekking en een weg naar buiten vinden. Dit zal ons exact laten zien waar de lekken zich bevinden.

Lekdetectie voor verschillende daken

Bij Dakservice Zuid Holland zijn we specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Omdat er natuurlijk veel verschillende soorten daken bestaan hebben we voor elk dak wel iemand die hier ervaring mee heeft. Zo krijgt uw unieke dak een passende behandeling. Dit zal ervoor zorgen dat daklekkages minder snel terug zullen komen. Wij raden altijd aan om met een specialist te werken.

Snel ter plaatse in Zuid-Holland

Omdat wij altijd in Zuid-Holland zijn kunnen we snel ter plaatse zijn. We gaan meteen aan de slag om de daklekkage op te sporen. Zodra onze dakdekkers de locatie(s) van het lek hebben gevonden zullen ze altijd proberen om de lekkage direct te dichten. Mocht dit niet lukken dan zorgen ze voor een tijdelijke oplossing en komen ze later terug. Het is belangrijk om snel te handelen bij een daklekkage. Daarom kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bel ons nu