Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Goede dakinspectie nodig?

Een dakinspectie bespaart u veel geld

Als u eens in de paar jaar een dakinspectie laat uitvoeren door een erkende dakdekker dan kan u dat uiteindelijk veel geld besparen. Tijdens de inspectie van uw dak wordt gecontroleerd of de dakbedekking nog in orde is. Als er een reparatie nodig is dan kan deze in sommige gevallen meteen worden uitgevoerd. Als het gaat om groter onderhoud wordt hiervoor uiteraard een aparte offerte gemaakt en indien nodig een nieuwe afspraak. Met regelmatige dakinspecties waarborgt u een goed onderhouden dak en daardoor optimaal woongenot. Dakservice Zuid-Holland kan u hier uitstekend bij helpen! Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden hieromtrent!

"Ja ik wil een gratis dakinspectie"

DAKINSPECTIE BIJ AANKOOP VAN HUIZEN

Als u de aankoop van een woning overweegt dan is het verstandig om het huis door een deskundige te laten beoordelen. Een aankoopmakelaar kan vaak al veel zaken constateren met betrekking tot achterstallig onderhoud. Wilt u ook zeker weten dat het dak van de woning in orde is, laat dan een dakinspectie doen door een kundige dakdekker van Dakservice Zuid-Holland. Zij zien snel of er sprake is van achterstallig onderhoud of schade aan het dak. U kunt deze bevindingen dan laten meewegen als u een bod uitbrengt op het huis. Net zo gemakkelijk toch?

COMBINEER DE INSPECTIE MET HUISVERKOOP

Niet alleen als koper, maar ook als eigenaar / verkoper van een huis kunt u een dakinspectie laten uitvoeren. Als blijkt dat er onderhoud nodig is, dan is het soms het overwegen waard om dit te laten doen voordat u de woning te koop zet. Een huis waar geen dakonderhoud nodig is, zal gemakkelijker verkopen. Daarnaast krijgt u voor een recent goed onderhouden woning vaak een hogere prijs. Hoe sneller de woning is verkocht, hoe lager uw extra woonlasten. Met andere woorden: u verdient de kosten van een reparatie of onderhoud snel terug. Van een dakinspectie kan een rapport worden gemaakt dat aan potentiële kopers ter inzage kan worden gegeven. Zo weten zij of het dak van het huis goed onderhouden is. Dakservice Zuid-Holland kan u hier uitstekend mee van dienst zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw opties te bespreken. Alle aanvragen bij onze dakspecialisten zijn vrijblijvend!

Bel ons nu