Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Dakkapel renovatie

Dakkapel renovatie

Uw dakkapel weer als nieuw tegen een scherp tarief! Gewoon door de dakspecialisten van Dakservice Zuid-Holland! Natuurlijk is Dakservice Zuid-Holland uw dakdekkersbedrijf voor alle mogelijke dakaanleg, dakreparatie, dakreparatie en andere dakgerelateerde zaken, maar u kunt bij ons ook terecht voor een dakkapel renovatie.

Een dakkapel renovatie heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van een renovatie is natuurlijk de kostenbesparing. Dakservice Zuid-Holland is ervan overtuigd bijna elke dakkapel is te renoveren, zolang uw dakkapel geen grote gebreken vertoont zoals overmatig houtrot is renovatie in beginsel dus gewoon mogelijk. Neemt u vrijblijvend contact op met Dakservice Zuid-Holland om de mogelijkheden tot renovatie van uw dakkapel met onze dakexperts te bespreken. Wij zijn u graag en goed van dienst!

24/7 Spoedlijn

085-060 2305

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Dakkapel laten renoveren door Dakservice Zuid-Holland

Als u kiest voor Dakservice Zuid-Holland kunt u de dakkapel in haar oude staat aan de buitenzijde laten renoveren, maar u kunt ook voor onderstaande opties kiezen:

Opties:

  • Bij een renovatie kunt u de oude houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen
  • Het is eveneens mogelijk de dakbedekking te vervangen uiteraard!
  • U kunt bij ons kiezen uit kunststof als afwerkingsmaterialen. Kiest u voor minimaal onderhoud, dan zijn kunststof elementen ten alle tijden een aantrekkelijke optie!

Interesse in een dakkapel renovatie?

Niet ieder dakdekkersbedrijf is in staat om uw dakkapel te vervangen, Dakservice Zuid-Holland aan de andere kant zeer zeker wel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan komen wij graag op bezoek bij u thuis, lopen we samen gedetailleerd uw opties door en brengen we een scherpe, persoonlijke offerte uit. Wij kunnen eventueel ook een indicatieve offerte uitbrengen als u ons per e-mail een foto’s van uw oude dakkapel stuurt met de maatvoering. Dan dat geval zullen we op afstand een berekening maken van de totale kosten om uw dakkapel te renoveren. Vraagt u bij Dakservice Zuid-Holland vrijblijvend een offerte aan via ons offerte formulier of gewoon lekker makkelijk per Whatsapp!

Hogere verkoopwaarde van uw huis

Na een goede dakkapel renovatie van uw dakkapel is uw huis direct een stuk meer geld waard geworden. Dakservice Zuid-Holland maakt het veel mee dat huiseigenaren voor de verkoop van het huis de dakkapel van een goede renovatie voorzien. Vaak wordt het dak dan meteen ook meegenomen voor een grondige dakinspectie. Deze uitgebreide dakinspectie wordt uitgewerkt in een gedetailleerd dakrapport dat tevens natuurlijk zeer prettig te overhandigen is als u uw huis gaat verkopen.

Dakservice Zuid-Holland denkt altijd mee met haar klanten. En niet alleen denken we mee; we luisteren ook goed naar de wensen van onze klant. Is betaalbaarheid belangrijk voor u; of juist de hoogste kwaliteit? Onze dakwerkers nemen altijd de tijd om tot een eindoplossing te komen waarvan u blij wordt; een oplossing die bij u past; zowel als mens als ook bij uw portemonnee! Kom met ons in contact voor een goede dakkapel renovatie, de aanleg van uw dak, de reparatie of renovatie van uw dak of goed dakonderhoud van al uw dakonderdelen!

Bel ons nu