Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Dakinspectie Alphen aan den Rijn

Dakinspectie Alphen aan den Rijn | Dakservice Zuid-Holland

Is het tijd om uw dak te laten inspecteren in Alphen aan den Rijn? Kiest u dan direct voor Dakservice Zuid-Holland. Het is namelijk verstandig dat u uw dak blijft onderhouden en dankzij een dakinspectie kunnen eventuele gebreken tijdig worden opgespoord. Voordat wij bij u aan de slag gaan voeren wij graag gratis een dakinspectie uit, waarom? Omdat wij u willen verzekeren van een fijn en veilig dak boven uw hoofd. Het voordeel is dat wij hierdoor goed kunnen onderzoeken wat er aan uw dak gedaan moet worden. 

We kunnen een duidelijk overzicht maken van welke werkzaamheden er verricht moeten worden en wat de kosten zijn. Zo weet u waar dat u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze dakdekkers zorgen er graag voor dat wanneer zij klaar zijn bij u, uw dak weer zo goed als nieuw is. 

24/7 Spoedlijn

085-060 2305

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Wat is een dakinspectie?

Bij een dakinspectie gaat het over een inspectie van uw dak. Uw dak zal dan aan de hand van een aantal punten gecontroleerd worden. Bij het uitvoeren van een dakinspectie worden diverse punten gecontroleerd, zoals:

 • De dakbedekking, als het over hellende daken gaat, dan wordt er naar de dakpannen gekeken, maar ook naar de bovenste nokvorst en de kantpannen. Als u een plat dak heeft, dan wordt er gekeken naar de dakbedekking en dan wordt er gelet op scheuren en slijtage.
 • Als u een schoorsteen heeft, dan wordt deze ook gecontroleerd en dan wordt er specifiek gekeken naar het schoorsteenplateau, maar ook naar de loodslabben, het voegwerk en het metselwerk.
 • De dakgoten worden ook grondig geïnspecteerd. Er wordt dan gekeken of dat er sprake is van verstoppingen of dat er scheuren aanwezig zijn.
 • Bij een dakkapel of dakraam zal er tijdens de dakinspectie gekeken worden naar de aansluitingen met uw dakconstructie.
 • Misschien wilt u wel zonne-energie opwekken met zonnepanelen. Mocht dat zo zijn, dan kan een dakdekker bij de dakinspectie ook controleren of dat uw dak daar geschikt voor is. Na de inspectie kan de dakdekker u dan vertellen of dat uw dak wel of niet geschikt is voor het plaatsen van een zonne-installatie.
 • De dakconstructie wordt ook bekeken tijdens de dakinspectie. Er wordt dan gekeken of dat er houten balken zijn die verrotten, of verschimmelen. Er wordt ook gekeken of dat ze verouderen (met als gevolg dat ze bijvoorbeeld de dakbedekking niet goed meer kunnen dragen).

Waarom een dakinspectie Alphen aan den Rijn?

Tijdens het uitvoeren van de dakinspectie Alphen aan den Rijn kunnen de dakdekkers van alles tegen komen. Ieder dak heeft namelijk zijn eigen gebruiksaanwijzing, maar gelukkig weten onze dakdekkers daar wel raad mee! Ze kennen alle details en weten per type dak waar zij op moeten letten en welke handelingen zij moeten verrichten. Stel dat onze dakdekkers tijdens de inspectie een lekkage opmerken op uw plat dak, dan moet dit zo snel als mogelijk gedicht worden. Wij kunnen namelijk platte daken waterdicht maken en dan heeft u de keuze uit bitumen daken of EPDM of PVC dakbedekking. Onze dakdekkers helpen u graag bij het kiezen voor een dakbedekking. Onze dakdekkers beschikken over de beste materialen en weten door hun jarenlange ervaring precies wat ze moeten doen. Zo kunt u onbezorgd uw platte dak laten vervangen en er daarna jarenlang van genieten. Dit is waar dat wij voor staan en wij doen er graag alles aan om te zorgen dat uw dak zo lang mogelijk meegaat en u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom is een dakinspectie Alphen aan den Rijn de moeite waard.

Marijke D.
Marijke D.via Trustpilot
Read More
Gisteren hebben 3 zeer professionele dakdekkers van dakdekkersbedrijf Dakservice Zuid-Holland het dak van mijn garage gerepareerd in Alphen aan den Rijn. Het waren kundige dakdekkers die de klus met precisie uitvoerden.
John O'Neill
John O'Neillvia Klantenvertellen
Read More
Ik ben erg content met het eindresultaat. Plat dak hebben ze gerepareerd. Leveren super netjes werk. Bedankt Dakservice Zuid-Holland.
Gijs Johans
Gijs Johansvia Trustpilot
Read More
Na een zeer heftige regenbuig en een kapote dakgoot was Dakservice Zuid-Holland nog dezelfde dag ter plaatse met een hoogwerker om het probleem op te lossen. Reuze bedankt voor deze superservice!!

Werkwijze dakinspectie Alphen aan den Rijn

Bij een dakinspectie Alphen aan den Rijn kan het al snel duidelijk worden of dat er dakpannen loszitten. Ze kunnen los op uw dak liggen zonder dat u het zelf in de gaten heeft. Gelukkig kunnen onze dakdekkers eventuele gebreken snel opsporen en ook verhelpen. Daarom is het erg zinvol om eens per jaar de dakinspectie uit te laten voeren. Er kan ook een scheurtje worden opgemerkt in uw bitumen dak of er kan slijtage worden geconstateerd. Ook als het over kleine schade gaat aan uw dak gaat, kunnen wij dit voor u oplossen. Bij Dakservice Zuid-Holland hoeft u het maar aan te geven en wij staan voor u klaar. Hoe gaan wij te werk?

 • U vraagt bij ons een dakinspectie aan.
 • Wij plannen de dakinspectie in wanneer dat het bij u het beste uitkomt.
 • Onze dakdekkers inspecteren al uw daken grondig en brengen dan verslag uit aan u.
 • De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om uw dak weer 100% in orde te maken worden in kaart gebracht.
 • Daarnaast krijgt u ook vrijblijvend een offerte zodat u weet wat de kosten zijn als u de werkzaamheden door ons uit wilt laten voeren.
 • Gaat u akkoord met de prijs en wilt u dat wij de werkzaamheden uitvoeren? Dan hebben onze dakdekkers in Alphen aan den Rijn op hele korte termijn tijd om alles uit te voeren voor u.

Heeft u een dakdekker nodig?

Een deskundig advies is natuurlijk wel gewenst wanneer dat u wilt laten controleren of de staat van uw dak nog in orde is. Maar ook wanneer dat u vrijblijvend een offerte aan wilt vragen is dat bij Dakservice Zuid-Holland mogelijk. U wilt kunnen vertrouwen op het oordeel en een eerlijk advies, daar kunt u bij ons op rekenen! Kiest u daarom voor ons dakdekkersbedrijf met veel kennis en ervaring. Kies vandaag nog een gratis dakinspectie en dan weet u zeker dat u een gedegen advies krijgt, maar ook een duidelijke offerte (zonder extra kosten). De professionals van ons bedrijf zijn stuk voor stuk goed opgeleid en gecertificeerd voor hun werkzaamheden. Ze weten precies wat ze doen en geven u graag een deskundig advies.

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Dakinspectie helpt lekkages vroegtijdig op te sporen

Het kan zijn dat u zelf al een daklekkage in Alphen aan den Rijn op heeft gemerkt. Het is dan belangrijk dat u dit snel doorgeeft aan ons, zodat wij van Dakservice Zuid-Holland een kijkje komen nemen bij u op locatie. Hierdoor kunt u namelijk een lekkage ook snel laten verhelpen. Onze dakdekkers zullen dan eerst op zoek gaan naar de oorzaak en dan geven ze u aan wat ze er aan kunnen doen en wat de kosten zijn. Als u dan instemt met de offerte dan kunnen zij vaak direct een lekkage verhelpen. Het voordeel is dat er dan geen verdere schade zal ontstaan. Als onze dakdekkers de daklekkage repareren, dan zullen zij ook de rest van uw dak inspecteren en het u aangeven wat zij verder nog tegen zijn gekomen. Dit heeft als voordeel dat eventuele gebreken snel opgemerkt worden en dan ook snel verholpen kunnen worden.

Ziet u dat er een natte plek aanwezig is op uw plafond? Dit kan een lekkage zijn van uw dak. Het beste wat u dan kunt doen is de dakdekkers van Dakservice Zuid-Holland bellen! Ze staan dan binnen no-time bij u op de stoep en gaan op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Zij beschikken over genoeg kennis en ervaring om de lekkage snel op te sporen. De dakdekkers controleren vervolgens ook heel uw dak, en dan weet u zeker dat u binnenkort niet weer voor onaangename verrassingen komt te staan. Een veilig en betrouwbaar dak, dat is wat wij erg belangrijk vinden!

Voordelen dakinspectie Alphen aan den Rijn?

Soms denken mensen dat zij een dakinspectie zelf uit moeten/kunnen voeren. Ze beginnen dan met het schoonmaken van het dak, ze verwijderen alle bladeren van een plat dak. Bij een pannendak worden vaak mos en vuil ook verwijderd. U ziet namelijk meer op een schoon dak, dan kunt u ook snelle opmerken of dat er sprake is van eventuele gebreken. Maar de vraag is alleen, gaat u zelf alles ook herkennen en tijdig op kunnen merken? Het is toch wel werk wat heel nauwkeurig komt en daarom kunt u beter een erkend dakdekkersbedrijf inschakelen. De dakdekkers van Dakservice Zuid-Holland zijn u graag van dienst en weten precies waar zij tijdens een dakinspectie in Alphen aan den Rijn op moeten letten. Ze controleren ook direct al uw dakgoten, ze maken deze ook schoon wanneer dat nodig is. Dit kan wel eens nodig zijn wanneer dat er zich veel bomen bevinden rondom uw woning (en het is al een hele tijd niet schoongemaakt). De dakdekkers kijken ook of dat er dakpannen zijn met scheuren, ook zullen ze kijken of dat er loszittende pannen aanwezig zijn. Als u kiest voor Dakservice Zuid-Holland, dan gaat u snel onze voordelen en mogelijkheden ontdekken:

 • We zijn in heel Nederland actief, ook bij u in Alphen aan den Rijn kunnen wij een dakinspectie uitvoeren.
 • U kunt ons inschakelen voor een gratis dakinspectie.
 • We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.
 • Bij ons krijgt u een garantie certificaat.
 • Er kan vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd.
 • Wij vragen geen aanbetaling bij werkzaamheden die wij bij u uitvoeren.

Onze recente projecten bekijken?

Kwaliteit, goede dakdekkers en meer…

Door een dakinspectie in Alphen aan den Rijn uit te laten voeren, kunnen de dakdekkers tot de conclusie komen dat uw dak vernieuwd moet worden. Meestal is hier sprake van als uw dak verouderd is en dan toe is aan vervanging. Het kan echter ook zijn dat u zelf vindt dat uw dak toe is aan vernieuwing. Onze dakdekkers zoeken het graag voor u uit en geven u advies van wat u het beste kunt doen. Ze zullen uw dak grondig inspecteren en u ook vertellen welke mogelijkheden en soorten dakbedekking er zijn. De dakdekkers van Dakservice Zuid-Holland vertellen u graag wat zij voor u kunnen betekenen en als u eenmaal akkoord gaat dan kunnen zij het werk inplannen en voor u uitvoeren. Wij bieden u garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en staan altijd voor u klaar!

Kies voor een dakinspectie Alphen aan den Rijn

Het uit laten voeren van een dakinspectie Alphen aan den Rijn is altijd een goede keuze wanneer dat er al enige tijd niemand naar uw dak heeft gekeken. Maar ook wanneer dat u een lekkage heeft of u wilt weten wat het probleem is, dan kunt u een dakinspectie aanvragen. Het is ook mogelijk dat u een dakinspectie uit wilt laten voeren als de functie van de ruimte onder het dak gaat veranderen. Onze dakdekkers voorzien u dan graag van deskundig advies op maat. Dankzij de dakinspectie krijgt u namelijk meer inzicht in de staat van uw dak en dan weet u ook precies welke reparaties er binnenkort uitgevoerd moeten worden. Maar het kan ook zijn dat er wijzigingen nodig zijn, ook deze kunnen wij voor u in kaart brengen en uitvoeren. Het is daarom alleen maar goed dat u uw dak door ons laat inspecteren. U krijgt vanzelfsprekend vrijblijvend een offerte van ons met de uit te voeren werkzaamheden en de kosten.

Offerte gratis dakinspectie aanvragen

Het kan zijn dat uw dak toe is aan vervanging en dan wilt u misschien wel hele nieuwe dakbedekking laten plaatsen. Of wilt u een daklekkage laten repareren en dan eerst een offerte aanvragen? Welke wensen u ook heeft, door eerst een gratis dakinspectie bij u in Alphen aan den Rijn aan te vragen, weet u direct waar dat u aan toe bent. Maar ook als u uw dak wilt laten controleren om schade in de toekomst te voorkomen, is een dakinspectie de oplossing. Het voordeel van de gratis dakinspectie is dat kleine schades direct gevonden worden, hierdoor bent u veel voordeliger uit dan wanneer er een lekkage zal ontstaan. Neemt u daarom ook direct contact met ons op om uw dak te laten inspecteren.

Jaarlijkse dakinspectie doen of niet?

Een vraag die veel mensen zichzelf stellen is, is een jaarlijkse dakinspectie verstandig of niet? Wij van Dakservice Zuid-Holland kunnen het alleen maar aanbevelen. Als u namelijk ieder jaar een dakinspectie door ons uit laat voeren, dan weet u zeker dat eventuele gebreken tijdig worden opgespoord en worden opgelost! Uw dak bevindt zich dan altijd in een topconditie en het onderhoud wat nodig is, wordt ook altijd op tijd uitgevoerd. Nog een bijkomend voordeel is dat uw woning dan in ieder geval optimaal beschermd is tegen alle weersinvloeden. Grote problemen, zoals lekkages, kunnen voorkomen worden en zo kan het u ook veel geld besparen! U voorkomt zo namelijk hoge kosten voor onnodige reparaties. Als u uw dak dan ook nog eens schoon laat maken, dan wordt de levensduur van uw dak alleen maar verlengd!

Gratis dakinspectie

Het is een goed moment om een gratis dakinspectie aan te vragen bij u in Alphen aan den Rijn. U heeft inmiddels alle voordelen kunnen lezen en deze hebben veel mensen al mogen ervaren. Misschien bent u wel net verhuisd, dan heeft u momenteel binnen alles in orde, maar heeft u ook al aan het dak gedacht? Een goed moment om direct een gratis dakinspectie in Alphen aan den Rijn aan te vragen en dan kunt u daar snel werk van maken! Onze dakdekkers staan direct voor u klaar en ook wanneer dat er sprake is van spoed zijn zij u graag van dienst.

Dakinspectie plat dak

Wanneer dat u een plat dak heeft of meerdere platte daken, is het belangrijk dat u de dakdekker op tijd uw dak laat inspecteren. De dakdekker zal bij een dakinspectie in Alphen aan den Rijn uw plat dak controleren. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken of dat er sprake is van eventuele slijtage. Als er kleine scheurtjes te vinden zijn, dan worden deze vaak direct gerepareerd. Maar als er sprake is van grotere schade, dan moet er vaak toch wel een nieuwe laag dakbedekking overheen. Dit kan dan later worden gedaan, alles uiteraard in overleg met u! 

Vragen over de dakinspectie Alphen aan den Rijn?

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat u nog vragen heeft over de dakinspectie die u bij ons gratis aan kunt vragen. Laat u het ons daarom snel weten welke vragen u nog heeft zodat wij van Dakservice Zuid-Holland deze kunnen beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar dat u aan toe bent en dan kunt u rekenen op onze deskundigheid, snelle service, kwaliteit en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. We doen er alles aan om te zorgen dat u snel wordt geholpen. Als u ons nodig heeft dan horen we dat graag en dan hopen we dat we bij u snel een dakinspectie in Alphen aan den Rijn uit mogen voeren.

Bel ons nu