Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Dakdekker Zwijndrecht

Dakservice Zuid-Holland, Dakdekker in Zwijndrecht

Het kan best zijn dat je jouw dak al een tijd niet hebt laten controleren. Dan wordt het hoog tijd om Dakdekker Zwijndrecht eens een kijkje te laten nemen. Wij zien in één oogopslag of jouw dak behoefte heeft aan reparaties, onderhoud of renovatie. Door ons de juiste maatregelen te laten nemen, zorg je dat jouw dak in goede staat verkeerd. Dat is wel zo’n geruststellende gedachte, vind je ook niet?

24/7 Spoedlijn

085 060 2305

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Hoge nood? Bel ons spoednummer!

Na de nodige Nederlandse regenbuien, sneeuw, hagel en windvlagen blijkt jouw dak helaas een lekkage te hebben. Het water stroomt aan de verkeerde kant naar beneden en één ding is duidelijk: hier moet snel wat aan gedaan worden. Gelukkig kun je in zo’n geval rekenen op de toppers van Dakdekker Zwijndrecht. Zij staan in de startblokken om jouw noodgeval zo snel mogelijk te verhelpen. Bel eenvoudig ons spoednummer en ze racen naar je toe. Dakdekker Zwijndrecht checkt naast het spoedgeval ook meteen of er nog andere problemen aan jouw dak aangepakt moeten worden. Van deze inspectie krijg je vervolgens een duidelijk overzicht toegestuurd.

Dakonderhoud in Zwijndrecht

Het is eigenlijk niet meer dan logisch om regelmatig voor onze huizen te zorgen zodat ze in topconditie blijven. Het dak is daarbij een belangrijk onderdeel van de constructie van jouw huis. Het bedekt het huis en beschermt ook tegen schade. Jouw dak is wat voorkomt dat water en andere externe factoren het huis binnendringen. Daken zijn de verdediging van het huis tegen weerselementen zoals zware regenval, hagel, sneeuw, harde wind en hete zonnestralen.

Regelmatig jouw dak laten onderhouden door Dakdekker Zwijndrecht is de beste manier om het zo gezond mogelijk te houden. Meestal adviseren we onze klanten om hun daken routinematig te laten controleren om er zo het maximale uit te halen en de kosten zo laag mogelijk te houden.

Lieke
Lieke via Trustoo
Read More
Ik ben enorm blij met de diensten van Dakservice Zuid-Holland. Mijn dakkapel dak moest met spoed gerepareerd worden. Ze waren in de buurt en kwamen snel langs.
Janne E.
Janne E.via Vergelijkdakdekkers
Read More
Omdat Dakservice Zuid-Holland een goede dakdekker is in heel zuid holland konden vrienden hem aanraden. Fijne dakdekker en natuurlijk snel ter plaatse.
S. Jeukens
S. Jeukensvia Klantenvertellen
Read More
Mijn schuur was toe aan nieuwe bitumen bedekking. Geen haast, maar wel belangrijk. Dakservice Zuid-Holland heeft de klus netjes geklaard. Top!

Voorkom grote schade

Niemand houdt van nare verrassingen. En als je een huiseigenaar bent, begrijp je hoe vervelend hoge uitgaven voor je woning zijn. Voor dakreparatie geldt eigenlijk hetzelfde als voor alle andere onderdelen van je huis: door het bij te houden, kun je problemen vroegtijdig opsporen, waardoor grote reparaties later niet meer nodig zijn.

Stel dat je een klein lek in jouw dak had, maar er jarenlang niets aan deed. Als het lek was verholpen zodra het was geconstateerd, had het wellicht geen andere schade veroorzaakt. Maar als je het jarenlang ongerepareerd laat, kan dit rotting en andere structurele problemen in jouw huis hebben veroorzaakt. Als gevolg hiervan moet je nu jouw hele dak laten vervangen. Iets wat aanzienlijk meer gaat kosten dan een kleine reparatie. Dus wat klinkt beter? Dakonderhoud en een kleine reparatie of een grote renovatie? Als je het aan Dakdekker Zwijndrecht vraagt, kiezen wij natuurlijk voor het eerste. Jij toch ook?

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Schreeuw het van de daken!

Dakdekker Zwijndrecht is de plek waar je moet zijn. Wij bieden jou onder andere de mogelijkheid om een gratis dakinspectie uit te laten voeren. Zo ben je direct op de hoogte van de status van jouw dak. Wij leveren dakwerk op maat. Zowel het aanleggen van totaal nieuwe daken, als reparaties en renovaties. Vraag vooral ook naar onze reguliere dakonderhoud mogelijkheden. Indien gewenst kun je na de dakinspectie een vrijblijvende offerte opvragen. Bij Dakdekker Zwijndrecht geven we je graag advies. Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze recente projecten bekijken?

Bel ons nu