Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Dakdekker Pijnacker

Dakservice Zuid-Holland, Dakdekker in Pijnacker

Een veilig dak geeft een veilig gevoel. Hoe zit het eigenlijk met jouw dak? Indien het tijd wordt voor een dakinspectie, zit je bij Dakdekker Pijnacker goed. Wij gaan graag voor jou na of er wellicht onderhoud, reparatie of renovatie aan jouw dak nodig is. Zo zit je bij eventuele problemen snel weer veilig en droog. Dat is wel zo’n fijn idee.

24/7 Spoedlijn

085 060 2305

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Spoedgeval? Dakdekker Pijnacker zit er bovenop

Zoals bij elk dak kan ook de jouwe onverwacht lekkage krijgen. Zelfs in het weekend. Erg vervelend, alleen gelukkig niet onoverkomelijk. De kanjers van Dakdekker Pijnacker zijn altijd klaar voor een spoedklus. Je hoeft enkel ons noodnummer een belletje te geven en onze dakdekkers staan al bijna op het dak. Hier bekijken ze grondig wat het euvel is en hoe dit zo snel mogelijk verholpen kan worden. Is de reparatie ad hoc uit te voeren? Dan kunnen ze na overleg en akkoord direct aan de slag. Op deze manier kun jij lekker jouw weekend in en is er geen nood meer aan de man.

Dakonderhoud

Dakonderhoud is het periodiek controleren van alle kwetsbare plekken op een dak die mogelijk een probleem kunnen vormen. Afhankelijk van het type dak kan het gaan om jaarlijks, halfjaarlijks of driemaandelijks onderhoud.

Wanneer Dakdekker Pijnacker langskomt om dakonderhoud te doen, zijn er bepaalde dingen die onze dakdekkers meteen checken. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van pijpbeschermers op barsten en slijtage. Gebarsten pijpbeschermers zijn de meest voorkomende reden voor daklekkage. De neopreen (synthetisch rubber) pakking rond een ontluchtingspijp heeft bij drastische temperatuurdaling in de winter de meeste kans om te barsten. Hierdoor kan er een gat ontstaan en dit kan ervoor zorgen dat water gemakkelijk binnendringt. Dakdekker Pijnacker kan dit na constatering eenvoudig verhelpen.

Ook wordt er tijdens dakonderhoud puin van het dak verwijderd. Als er afval, zoals bladeren en takken, op jouw dak achterblijven, kan dit een dam vormen. Dit zorgt ervoor dat het water onder de dakspanen omhoog komt en een lek veroorzaakt. Bladeren in dakgoten kunnen de regenpijpen verstoppen of de waterstroom vertragen. Hierdoor kunnen de dakgoten overlopen en kan er ongewenst vocht in de kruipruimte of elders in huis ontstaan.

Lieke
Lieke via Trustoo
Read More
Ik ben enorm blij met de diensten van Dakservice Zuid-Holland. Mijn dakkapel dak moest met spoed gerepareerd worden. Ze waren in de buurt en kwamen snel langs.
Janne E.
Janne E.via Vergelijkdakdekkers
Read More
Omdat Dakservice Zuid-Holland een goede dakdekker is in heel zuid holland konden vrienden hem aanraden. Fijne dakdekker en natuurlijk snel ter plaatse.
S. Jeukens
S. Jeukensvia Klantenvertellen
Read More
Mijn schuur was toe aan nieuwe bitumen bedekking. Geen haast, maar wel belangrijk. Dakservice Zuid-Holland heeft de klus netjes geklaard. Top!

Een degelijk dak is energie-efficiënt

Naast het onderhouden en repareren is Dakdekker Pijnacker ook jouw helpende hand bij het aanleggen of verbeteren van jouw dak. Wanneer Dakdekker Pijnacker een goed isolatie- en ventilatiesysteem toevoegt aan jouw dak, heb je de meest comfortabele omgeving om in te wonen. Een degelijk dak kan de sleutel zijn tot het handhaven van een constante temperatuur in jouw huis. Dit zorgt voor voor lagere verwarmings- en koelingsrekeningen. Iets wat in deze tijd eerder noodzaak dan luxe is. Een goede dakbedekking met de juiste ventilatie en isolatie beschermt tegen regen en sneeuw. Ook kan het luchtlekken voorkomen en zo de temperatuur binnenshuis reguleren.

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Dakdekker Pijnacker staat voor jou paraat

Mocht je nu behoefte hebben aan dakonderhoud, dakreparatie of renovatie, dan kun je zeker bij ons terecht. Dakdekker Pijnacker blinkt uit in het dakdek vak en biedt de service die jij verdient. Je kunt bij ons gratis een dakinspectie boeken. Hierna volgt een uitgebreid rapport en je kunt een vrijblijvende offerte opvragen. Voor advies over dakzaken kun je vandaag nog contact opnemen.

Onze recente projecten bekijken?

Bel ons nu