Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Dakdekker Katwijk

Dakservice Zuid-Holland, Dakdekker in Katwijk

Gegarandeerde bescherming tegen de elementen van jouw huis. Je hoopt toch dat jouw dak dat biedt. Je vraagt je wellicht af hoe veilig jouw dak eigenlijk is. Wellicht wordt het tijd om een advies in te winnen bij Dakdekker Katwijk. Of het nu gaat om het bouwen, verbouwen, onderhouden of repareren van de bovenste laag van jouw huis, wij helpen je graag verder.

24/7 Spoedlijn

085 060 2305

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Noodgeval? Dakdekker Katwijk is zo bij je

Wat een pech! Een daklekkage. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Het liefst is dit spoedje ook weer zo snel mogelijk verholpen. Je kunt gelukkig rekenen op de talenten van Dakdekker Katwijk. Zij draaien hun hand niet om voor een spoedje. Zelfs in het weekend klimmen ze voor jou naar boven. Mocht je in nood zitten, dan bel je gewoon met ons spoednummer. Binnen een mum van tijd staat Dakdekker Katwijk voor jouw deur en gaan onze dakdekkers voor jou na wat de oorzaak is van de daklekkage. Ook checken ze meteen of er nog meer reparaties nodig zijn. Dat is wel zo handig.

Dakonderhoud is belangrijk

Jouw dak wordt voortdurend blootgesteld aan allerlei omstandigheden, daarom is het van groot belang dat je het laat onderhouden om grote schade te voorkomen. Dit dakonderhoud verlengt daarbij de levensduur van jouw dak. Dakonderhoud door Dakdekker Katwijk kan ook het verschil betekenen tussen een kleine reparatie en een gehele vervanging wanneer er een probleem is. Hierdoor worden toekomstige of onverwachte kosten tot een minimum beperkt.

 

Hoe vaak je jouw dak zou moeten laten inspecteren en onderhouden? Dat hangt van verschillende factoren af: de leeftijd van het dak, de weersomstandigheden en eventuele problemen die tijdens eerdere inspecties zijn vastgesteld. Zelfs als jouw dak nieuwer is of geen problemen heeft gehad, is het altijd een goed idee om het minstens een of twee keer per jaar door Dakdekker Katwijk te laten inspecteren.

 

Kleine dakproblemen worden sneller groter dan je zou verwachten, indien er geen regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Dakonderhoud vergroot tevens de aantrekkingskracht van jouw woning, vertaalt zich in hogere besparingen, beschermt het milieu en meer. Je zult zeker gelukkiger in jouw huis kunnen wonen met een degelijk dak.

Lieke
Lieke via Trustoo
Read More
Ik ben enorm blij met de diensten van Dakservice Zuid-Holland. Mijn dakkapel dak moest met spoed gerepareerd worden. Ze waren in de buurt en kwamen snel langs.
Janne E.
Janne E.via Vergelijkdakdekkers
Read More
Omdat Dakservice Zuid-Holland een goede dakdekker is in heel zuid holland konden vrienden hem aanraden. Fijne dakdekker en natuurlijk snel ter plaatse.
S. Jeukens
S. Jeukensvia Klantenvertellen
Read More
Mijn schuur was toe aan nieuwe bitumen bedekking. Geen haast, maar wel belangrijk. Dakservice Zuid-Holland heeft de klus netjes geklaard. Top!

Wat verbergt jouw dak?

Huiseigenaren realiseren zich vaak niet dat er schade aan hun dak is, totdat het begint te lekken. Tegen die tijd is het probleem vaak al veel groter dan het lijkt. Water kan de zolder binnendringen en isolatie, houtskeletbouw en constructiestaal beschadigen. Dit kan zelfs al gebeuren voordat er schimmel verschijnt of plafonds tekenen van lekkage vertonen.

Het lastige aan daklekkage is dat de combinatie van water en zwaartekracht ervoor kan zorgen dat problemen ver weg lijken van waar ze op het dak zelf ontstaan. Door regelmatige inspecties en dakonderhoud door Dakdekker Katwijk uit te laten voeren, kunnen problemen in jouw huis en op jouw dak worden opgespoord voordat je er echt last van hebt.

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Laat het niet rauw op je dak komen

Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of het totaal vervangen van jouw dak; Dakdekker Katwijk is de juiste keuze. Wij bieden de service die jij en jouw dak verdienen. Voorkom hoge kosten en boek vandaag nog een gratis dakinspectie. Je ontvangt desgewenst hierna een vrijblijvende offerte.

Onze recente projecten bekijken?

Bel ons nu