Dakservice Zuid-Holland

Logo Dakservice Zuid Holland

Dakdekker Hendrik Ido Ambacht

Dakservice Zuid-Holland, Dakdekker in Hendrik Ido Ambacht

Kan het zijn dat je jouw dak al een tijdje niet hebt laten inspecteren? Dakinspecties op lekkages en andere schade zijn geen overbodige luxe. Dakdekker Hendrik Ido Ambacht inspecteert graag kosteloos jouw dak om te bepalen of er reparaties, onderhoud of renovaties nodig zijn. Jij wilt toch ook een veilig en degelijk dak op jouw huis?

24/7 Spoedlijn

085 060 2305

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Spoedje? Geen nood aan de man met Dakdekker Hendrik Ido Ambacht

Het lijkt wel Blue Monday want letterlijk alles zit tegen. Jouw dak heeft een spontane lekkage. Lekker begin van de week. Gelukkig zijn de sterren van Dakdekker Hendrik Ido Ambacht ready to go voor een spoedklus op jouw dak. Bel eenvoudig ons spoednummer en we snellen naar je toe. Er wordt dan uitgebreid bekeken wat er aan de hand is en lossen, in samenspraak met jou, gelijk op wat er op te lossen valt. Dakdekker Hendrik Ido Ambacht kijkt ook meteen of er verdere reparaties of onderhoud nodig zijn. Zo kun je jouw week na een moeizame start toch nog vol goede moed met een gerust hart voortzetten.

Geregeld dakonderhoud

Is het niet zo dat wanneer je een nieuwe auto of gereedschap aanschaft, je de behoefte voelt om er voorzichtig mee om te gaan? Hetzelfde geldt voor een nieuw dak. Het belang van dakonderhoud kun je beter niet onderschatten. Helaas denken vrij weinig huiseigenaren regelmatig aan hun dak. Ze realiseren zich niet dat zonder een goed dak hun veiligheid en gezondheid in gevaar komen.

Het is aan te raden om minstens twee keer per jaar, of in ieder geval direct na een storm, inspecties door Dakdekker Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren om vroegtijdige schade vast te stellen. Zonder inspecties is het wellicht noodzakelijk dat je veel geld moet betalen voor het afbreken van een dak – allemaal vanwege een klein probleem waar geen aandacht aan is besteed.

Veel huiseigenaren vertellen Dakdekker Hendrik Ido Ambacht dat ze geen budget hebben voor preventief onderhoud. Hoewel je natuurlijk geld betaalt voor snelle dakreparaties, zullen op lange termijn de voordelen opwegen tegen de kosten. Voorkomen is goedkoper dan genezen.

Lieke
Lieke via Trustoo
Read More
Ik ben enorm blij met de diensten van Dakservice Zuid-Holland. Mijn dakkapel dak moest met spoed gerepareerd worden. Ze waren in de buurt en kwamen snel langs.
Janne E.
Janne E.via Vergelijkdakdekkers
Read More
Omdat Dakservice Zuid-Holland een goede dakdekker is in heel zuid holland konden vrienden hem aanraden. Fijne dakdekker en natuurlijk snel ter plaatse.
S. Jeukens
S. Jeukensvia Klantenvertellen
Read More
Mijn schuur was toe aan nieuwe bitumen bedekking. Geen haast, maar wel belangrijk. Dakservice Zuid-Holland heeft de klus netjes geklaard. Top!

Daklekkages

Lekkages zijn de meest voorkomende reden waarom huiseigenaren Dakdekker Hendrik Ido Ambacht benaderen. Hoe weet je of jouw dak lekt? Kijk uit naar vlekken op de muren. Je ziet misschien zelfs het water druppelen als het regent. Verschillende factoren veroorzaken lekkages, zoals ouderdom, opeenhoping van puin, slechte afvoer van regenwater in de goot en ontbrekende dakspanen.

Hoewel een klein lek voor jou wellicht een klein probleem lijkt, kan het ernstige gevolgen hebben. Zodra water jouw huis binnenkomt, creëert het een omgeving die bevorderlijk is voor schimmels en ongedierte. Andere gevolgen zijn beschadigde isolatie, brandgevaar en een verzwakte fundering.

Vraag gratis, een vrijblijvende, offerte aan

Steek je hoofd niet in het dak

Steek je hoofd niet in het dak, maar maak gebruik van onze professionals en regel je gratis dakinspectie vandaag nog bij Dakdekker Hendrik Ido Ambacht. Wij zijn specialisten op het gebied van dakzaken en helpen je graag van jouw zorgen af. Of het nu gaat om een totale renovatie, kleine reparaties of periodiek dakonderhoud; bij Dakdekker Hendrik Ido Ambacht ben je onder de pannen. Wacht niet te lang met het laten inspecteren van jouw dak, want misschien ligt er wel een grote kostenpost op de loer. Wij staan klaar om advies te geven en de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Je kunt vrijblijvend een offerte opvragen.

Onze recente projecten bekijken?

Bel ons nu